Érdekes témával foglalkozott legutóbbi programja az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárnak, a Műélmény Kávézóban.

Az 1978-as labdarúgó-világbajnokság 40. évfordulója alkalmából a vendég Csapó Károly volt, aki résztvevőként mesélt az egykori történésekről. A téma ötletgazdája, Nagy Csaba beszélgetett az egykori focistával. A rendezvényen - melyre ellátogatott több régi labdarúgó, köztük Szabó György szintén egykori válogatott focista - felelevenedtek a kontinensviadal előzményei, szó esett a csapatot ért számos negatív körülményekről. Egyenként kerültek bemutatásra a kiutazó keret tagjai, majd videofelvételek elevenítették fel a VB-én lejátszott három mérkőzésünk legfontosabb jeleneteit.

A 19-szeres válogatott tatabányai középpályás, a magyar nemzeti együttesben 1 gólt szerzett. Éppen az Argentína elleni nyitó mérkőzésünk 10.percében. Ezért a találatért a Seiko cégtől egy karórát kapott ajándékba. A csapat végül pont nélkül tért haza Dél-Amerikából, de nagy hiba lenne kijelenteni, hogy ez volt minden idők leggyengébb magyar válogatottja. Távolról sem, közelről még inkább nem..!

Az esemény zárásaként Takács Tímea intézményvezető - stílszerűen - a most zajló VB-én használt labda másolatát ajándékozta az egykori focilegendának.


2018. július 10., 22:15