Kollégáink hétvégén sem pihentek, hiszen az Országos Könyvtári Napok keretében könyv- és ruhabörzét szervezett az OKSZÍK, melyre nem csak a vásárlókat, hanem az eladókat is vártuk.

Reggel fél kilenckor nyitottuk meg a ház kapuit. Az intézmény aulájában, amellett, hogy a könyvtár leválogatott könyveiből csemegézhettek az érdeklődők, a legkisebbeknek is tartogattunk meglepetést. Míg a felnőttek könyveket lapoztak, ruhákat vásárolgattak, addig az apróságok kézműveskedéssel foglalhatták el magukat.

A kedvezőtlen időjárás miatt, a kamarateremben kapott helyet az az alkalmi kirakodóvásár, mellyel lehetőséget kívántunk biztosítani az anyukáknak arra, hogy a kinőtt ruháktól, megunt játékoktól megszabadulhassanak. A portékák között vidáman beszélgettek vásárlók és eladók, akik elmondásuk szerint várják már a következő börzénket, melyre nemsokára sort is kerítünk, hiszen decemberben ismét lesz alkalmi piactér az OKSZÍK-ban.

Részletekkel később jelentkezünk. Keressenek és kövessenek minket facebookon, érdeklődjenek intézményünk információján, illetve figyeljék honlapunkat a www.okszik.hu-t.

2019. October 05., 13:30