Háromszor is színpadra lépett a Magyar Népmese Színház az OKSZÍK-ban, Karácsonyi bábos betlehemes című interaktív, zenés produkciójával.

Hangos gyerekzsivaj töltötte meg intézményünk színháztermét csütörtökön. A Csiribiri Gyermekszínház legutóbbi előadására érkeztek gyermekek nem csak az oroszlányi iskolákból és óvodákból, de a környező településekről is.

A kicsiknek bemutatott játék, egy tradicionális marosvásárhelyi bábos betlehemes alapjaira épül, mely Jézus születését idézi meg, a szálláskereséstől egészen az ajándékozásig. Különlegessége az ajándékozás utáni, Jézuska mulattatására szolgáló bábjáték volt, mely a közönség soraiban helyet foglaló gyermekeket is remekül elszórakoztatta.

A kicsik, miközben együtt énekeltek az előadókkal, azon túl, hogy jól érezték magukat, még a karácsonyi ünnepkör eredetét is megismerték.

A gyermekeket legközelebb december 14-én, szombaton várjuk intézményünkbe, hiszen ezen a hétvégén is folytatódik az Apróságok Adventje programunk. 15.00 és 18.00 óra között kézműveskedéssel foglalhatják el magukat a legkisebbek, míg 16.00 órától a Hemó Musical Stúdió növendékei állnak színpadra A Mikulás kalandja című zenés mesejátékkal.

Amennyiben nem szeretne lemaradni rendezvényeinkről, programjainkról, úgy keressen minket facebookon, vagy látogassa meg weboldalunkat: www.okszik.hu

2019. December 13., 11:06