Intézményünk, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár Oroszlány, idén is megrendezte már hagyományosnak mondható előszilveszteri buliját, melyen több ezren szórakoztak remekül a főtéren.

A buli hat órakor kezdődött, két rap csapat fellépésével. Nem csak az LBS Music, de a Silent is hatalmas ovációt váltott ki a zömében fiatal lányokból álló közönségből. A két fiatal csapatot a rajongók többször visszatapsolták, ezzel pedig meg is alapozták az este remek hangulatát.

Ezt követően a tömeg szinte percről percre egyre csak nőtt, Matyi és a hegedűs produkciójára már teljesen benépesült a tér, és a pörgős, pattogós mulatós zene meg is hozta a várt hatást, hiszen többen táncra perdültek a slágerek hallatán.

Aki nem táncolt, az énekelt, aki nem énekelt, az a téren felállított vásárban igyekezett némi forró italhoz, finom falathoz, vagy épp szilveszteri trombitához és fejfedőhöz jutni. A bulizó tömegben találkoztunk sörösüvegnek öltözött férfiakkal, parókákba burkolózó hölgyekkel és varázspálcákkal, villogó röppentyűkkel, vagy világító lufikkal, vidáman hadonászó gyermekekkel.

A forralt bor, a forró tea és epermust mellett a hangulatot Csordás Tibor és a Fiesta izzította be igazán. Népszerű dalaikra szinte egy emberként hullámzott a tömeg, majd megérkezett Horváth Tamás, akinek a koncertje közben egy tűt sem lehetett már leejteni a téren.

Az est fénypontja azonban mégiscsak Sheyla Bonnick és a Sounds Of Boney M produkciója volt, akik a népszerű együttes, a Boney M legendás dalaiból hoztak el Oroszlányba egy csokorra valót.

Azt nem tudjuk, hogy miattuk, vagy a pazar hangulat miatt, de a szabadtéri színpad előtti téren nem csak oroszlányiak buliztak vidáman, hanem Tatabányáról, sőt, Budapestről is érkeztek mulatni vágyók a KFMKK előszilveszteri rendezvényére.

Idén, a technikai átállások szüneteiben sem hagyták unatkozni a megjelenteket kollégáink. A lelkes közönség leglelkesebbjei, akik vállalkoztak egy-egy újévi köszöntő nyilvános előadására, egy palack pezsgővel térhettek haza az előszilveszteri buliból, melyet reményeink szerint, az év utolsó éjszakáján szeretteikkel együtt bontottak fel, egy sikeres, boldog új esztendő egészségére.

2020. January 11., 18:18