Szombaton ismét zenével telt meg a KFMKK kamaraterme. A Hangfoglaló sorozat vendége ezúttal a Blues Company nevű együttes volt.

Talán a műfaj népszerűsége miatt, de sokan voltak kíváncsiak az együttesre, akik a jól ismert nagy blues dalok feldolgozásai mellett saját számokkal is megörvendeztették a közönséget. Voltak akik az asztalok mellett üldögélve hallgatták a füstös zenét, és olyanok is akadtak akik a ritmus miatt táncolva, és a zenekarral együtt énekelve élték át a blues életérzést.

Az estre érkeztek vendégek Tatabányáról és a környező településekről is, és láthatóan, aki ott volt, igazán jól érezte magát a koncert alatt.

2020-ban még kilenc zenés estét rendez intézményünk a Hangfoglaló program keretében. A Blues Company együtteshez hasonló, vagyis a populárisabb műfajban tevékenykedő formációk mellett igazi gyöngyszemeket is igyekeztünk meghívni estjeinkre, melyekre mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben nem szeretne lemaradni ezen alkalmakról, illetve szeretne értesülni az intézményünkben zajló programokról, eseményekről, úgy keresse fel a www.okszik.hu oldalt, de facebookon is elérhetőek vagyunk.

2020. January 14., 10:19