A miniszter félrelép

2019. március 31-én este az OKSZÍK Tavaszi színházbérletének utolsó előtti előadása töltötte meg teljesen a nézőteret a színházteremben.

A miniszter félrelép című vígjátékot tekinthették meg a nézők a Bánfalvy Stúdió rendezésében. A történetben Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készült az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődött a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találtak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül segítségül hívta parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálták megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarta meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolította az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka ott még nem ért véget…

Az utolsó előadás április 14-én 19.00 órakor lesz látható. Várunk mindenkit szeretettel a Körúti Színház: Bolond lány című előadásra. 


2019. April 04., 11:42