Információs vonal: 34/300-336

Csukás István: Hapci-Rakéta a Hókuszpókusz-szigetekre

Hallottál-e már olyasmiről, hogy a tüsszentés „összeszorzódik”? Utaztál-e már tüsszentés meghajtású Hapci-Rakétán egy mese kellős közepébe? Nem? Sejtettem...de sebaj! Most itt a lehetőség, mert Dani, Jenő és Pircsi történetén keresztül Te is megtanulhatod ennek a csínját-bínját. Hogy kik ők? Három influenzás gyerkőc, akik a betegség zűrzavaros útvesztőjében egy csodaszigetre jutnak, méghozzá úgy, hogy nem is akartak menni sehova.

Jodi Picoult, Samantha Van Leer: Lapról lapra

Egy előre megírt mesében előfordulhat, hogy az embernek olyan történetekkel és problémákkal kell megküzdenie, amikről nem is álmodott. Esetleg másokhoz is alkalmazkodnia kell. Még akkor is, ha teszem azt eddig mindenki az ő alattvalója volt. Igen, néha nagyon nehéz és kegyetlen tud lenni a fejlődés útja. És még itt van a történet közepébe beleszúrva az igazi szerelem is. Ráadásul kockáztatni kell érte, meg áldozatokat hozni. Nem könnyű, nem könnyű...Delila és Olivér egy párként élnek, és hamarosan rá kell ébredniük, hogy a meséjük újraírása rengeteg kockázattal járhat.

Csapody Kinga: Szuper napom lett!

Ez egy családi beszélgetőkönyv, mely segítséget kíván nyújtani a nehezen induló óvodás napokra. Szorosan kapcsolódik az erőszakmentes kommunikációhoz, melynek elsajátításával könnyedén, humorral és szeretettel vezetgethetjük a kicsiket a helyes irányba. Akár mentőöv is lehet az óvodás évek és a dackorszak végtelennek tűnő napjaiban.

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • KFMKK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek