Információs vonal: 34/300-336
Cikkek
Keresés
Vissza
Az élettől nem szabad félni!

Újabb érdekes program, ismét nagy érdeklődés! Így jellemezhető az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár napokban megtartott szabadegyetemi rendezvénysorozatának újabb előadása. A megtelt kamarateremben ezúttal Tari Annamária pszichoanalítikus, pszichoterapeuta volt a vendég. Előadása a „Társas kapcsolatok : intim szféra a XXI. században” címet kapta.

„A bölcs ember azt is tudja, hogy a párkapcsolat nem a lemondásról szól. Ha jó társa van valakinek, az minden élethelyzetben növeli a jó érzéseket, a lendületet, a kreativitást. Sokan állandóan attól félnek, hogy hibázni fognak. Mágikus erőt tulajdonítunk a hibáinknak, kerüljük a bocsánatkérést, a beismerést. Pedig mindig, minden szituációból van kiút, még az egészen extrém élethelyzetekből is. Kétségtelen, hogy kell hozzá bátorság, de az élettől nem szabad félni!” – vallja Tari Annamária.

A témával kapcsolatban egy olvasmányos, de klinikai szempontból korrekt és használható információkat tartalmazó, ismeretterjesztő könyvet is írt 2003-ban az előadó.

Az idei szabadegyetemi sorozat december 14-én zárul, melynek vendége Réz András filmesztéta lesz.

2015. November 16., 11:01
Vissza

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • KFMKK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek