Az intézmény 2019. november 16-17-18-án technikai okok miatt ZÁRVA tart! Megértésüket köszönjük!
Cikkek
Keresés
Vissza
Az élettől nem szabad félni!

Újabb érdekes program, ismét nagy érdeklődés! Így jellemezhető az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár napokban megtartott szabadegyetemi rendezvénysorozatának újabb előadása. A megtelt kamarateremben ezúttal Tari Annamária pszichoanalítikus, pszichoterapeuta volt a vendég. Előadása a „Társas kapcsolatok : intim szféra a XXI. században” címet kapta.

„A bölcs ember azt is tudja, hogy a párkapcsolat nem a lemondásról szól. Ha jó társa van valakinek, az minden élethelyzetben növeli a jó érzéseket, a lendületet, a kreativitást. Sokan állandóan attól félnek, hogy hibázni fognak. Mágikus erőt tulajdonítunk a hibáinknak, kerüljük a bocsánatkérést, a beismerést. Pedig mindig, minden szituációból van kiút, még az egészen extrém élethelyzetekből is. Kétségtelen, hogy kell hozzá bátorság, de az élettől nem szabad félni!” – vallja Tari Annamária.

A témával kapcsolatban egy olvasmányos, de klinikai szempontból korrekt és használható információkat tartalmazó, ismeretterjesztő könyvet is írt 2003-ban az előadó.

Az idei szabadegyetemi sorozat december 14-én zárul, melynek vendége Réz András filmesztéta lesz.

2015. November 16., 11:01
Vissza

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • OKSZÍK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek