Információs vonal: 34/300-336


A népszerű női lap, az eddig hetilapként megjelent Ridikül Magazin új horizontra tör: július végétől teljesen megújulva, immáron havilapként jelenik meg. Szerkesztői olyan témákat dolgoznak fel, amelyek joggal érdekelhetik eddigi- és természetesen a leendő olvasókat is. A lap mindenről őszintén, az értékek mentén ír, megmutatva azokat az alternatívákat, amelyek valamennyiünk számára lehetőséget jelenthetnek életvitelünk, egészségünk és lelkünk ápolása, vagy akár otthonunk, kertünk gondozása témakörökben. A mindenkori címlapsztori az adott hónap női szereplőjéről szól, de a különleges értéket képviselő külföldi sztár - aki a szó eredeti értelmében csillagként tündököl – is itt kap helyet. A Ridikülben egy, a magyar női lapokban egyre ritkábban használt műfaj, a fotóriport is megjelenik. A gasztro rovat, a kulturális ajánló és az utazási rovat is kellemes, érdekes olvasnivalókkal szolgálhat minden hölgy számára.

A Rubicon, az a történelmi ismeretterjesztő lap Magyarországon, amely átmenetet képez a tudományos folyóirat és a színes magazin között. Gazdag illusztrációs anyaggal jelenik meg, hiszen képek, térképek, grafikonok, diagramok, táblázatok, adatsorok, dokumentumok teszik élvezhetőbbé. Alapelve:Sine ira et studio (harag és elfogultság nélkül). A lap szerzői az általuk feldolgozott témák történész szakértői. A Rubicon tematikai skálája igazán széles, hiszen magába foglalja az egyetemes és a magyar történelmet az őskortól napjainkig.

A Mozgó Világ folyóirat mára gyakran csak az elmúlt rendszer és az elmúlt évszázad óvatosan szemlézett szellemi jelensége, kultúrtörténeti értékelések lábjegyzete, de a mai hatvanasok és hetvenesek, fiatalon formálódó gondolkodásnak forrásvidéke is. Nevét egy 1965-ös Illyés Gyula vers címéből örökölte, majd később, névadójának többszörös elismerését is kiérdemelte.

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • OKSZÍK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek