Információs vonal: 34/300-336  


A Vidék Íze receptmagazin megjelenik minden hónapban. A szezonális ételek mellett helyet kapnak a sütemények és desszertek, a szabadtéri sütés-főzés, a befőzés és savanyítás. Hasznos tanácsokkal és állandó rovataink szakértői tippjeivel látjuk el az olvasót az alapanyagok beszerzésétől a korszerű konyhatechnológia alkalmazásán keresztül egészen a tálalásig.

A Jelenkor Pécsett szerkesztett, országos terjesztésű irodalmi és művészeti folyóirat, mely jelentős pécsi lapokat tudhat elődjének.  A folyóirat szerkezete általában három blokkra tagolódik: a szépirodalmi, a tanulmány- és a kritikarovatra. A szépirodalmi rovatra jellemző, hogy a lap régi, neves szerzői mellett rendszeresen helyet ad a pályakezdőknek is. A tanulmány- és a kritikarovat nagy mértékben támaszkodik a pécsi egyetem oktatóinak és hallgatóinak a munkájára.

Az IPM legfőbb céljának tekinti a tudomány megszerettetését és az olvasók tudásának fejlesztését, a fiatalok motiválását a tudományos munka iránt, mindezt lebilincselő, olvasmányos módon.

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • OKSZÍK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek