Információs vonal: 34/300-336

>

Szűcsné Imréné rovataAutó-Motor

Az immár 73 éves Autó-Motor továbbra is hazánk legpatinásabb és legolvasottabb közlekedési témájú magazinja. Hitelessége, témaválasztása szakmai körökben is elismert és népszerű. A kéthetente megjelenő lapban mindenki talál magának olvasnivalót, akit érdekelnek a járműpiac aktualitásai, a legfrissebb járműújdonságok. A lapból természetesen a használt autóktól kezdve a motorkerékpárokon át a haszongépjárművekig mindent megtalál az olvasó. A tematikus mellékletekben az évszakos autóápolás és gumiabroncs választás, a haszongépjármű szektor hírei, érdekességei, valamint a világ közlekedésének témakörei állnak középpontban.


Lakáskultúra

A Lakáskultúra havonta megjelenő prémium lakberendezési és életstílus-magazin, melyet a tradíció a szakmaiság, az igényesség és a magas minőség jellemez. Nívós cikkeivel segít megismertetni az olvasóval a saját igényeit, és megtalálni a leginkább hozzá illő stílust. Irányt mutat, ötleteket, hasznos tanácsokat ad az otthon berendezéséhez. Színes képet nyújt az aktuális hazai és külföldi lakberendezési trendektől, egyaránt bemutat hétköznapi egyedi és exkluzív lakásokat. Élen jár a legfrissebb stílusok és design és az innovatív tárgykultúra bemutatásában is.


Vidék íze

A Vidék íze havonta megjelenő, színes képes receptújság A fő célja a tradicionális magyar konyha ízvilágának megőrzése mellett egyrészt a régi családi receptek továbbadása, másrészt az újdonságok beépítése a hagyományos étrendbe. A mindennapos sütés-főzéshez kapunk segítséget és ötleteket. A kipróbált receptek mellett sok érdekes olvasnivalót is kínál a lap.


Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • KFMKK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek