Információs vonal: 34/300-336


A Veranda magazin értékmentő és hiánypótló építészeti, lakberendezési magazin a vidéki élet romantikájával. Témái között hagyományőrző parasztházak, romantikus otthonok, kastélyszállók, antik stílus, a külföld 'ízei'. Igényes design. Megjelenik kéthavonta.

A Természetgyógyász Magazin az egészséges életmód, a természetes gyógyító módszerek és az ezotéria vezető médiuma. A lap hitelességét az országosan elismert szaktekintélyekből álló szerzői gárda garantálja.

a mi Otthonunk: Ha fellapozzák ünnepi számunk nőknek és férfiaknak szóló összeállítását, nem tudnak nem beleszeretni egy-egy szép, hasznos, bohém ajándékba, de válogathatnak fatüzelésű és bioetanol kandallók között is. Öt inspiráló lakásbemutatónkban felfedezhetik, hogy egy modern bútorral, izgalmas szőnyeggel és aranyos ragyogással hogyan dobják fel a profik az otthonokat. Hasznos tanácsokkal szolgálunk építkezőknek, felújítóknak, kínálunk és új ízeket az ünnepi asztalra. 

A HVG (korábbi nevén Heti Világgazdaság) 1979-es alapítása óta mind példányszámát, mind olvasottságát tekintve Magyarország vezető közéleti, gazdasági-politikai hetilapja. A HVG mindmáig a lakosság több kulcsfontosságú rétegének rendszeres hír- és információforrása, üzleti döntéseinek befolyásolója. Híreivel és elemzéseivel hetente több mint 1,5 millió embert ér el a különböző nyomtatott és digitális platformjain.

Címünk

2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

Elérhetőségeink

  • OKSZÍK központi száma, információ: +36 (34) 300-336
  • Felnőtt könyvtár: +36 (20) 553-3094

Legnépszerűbb cikkek